Yoga massage

Yogamassage är en typ av massage i thailändsk stil, som involverar stretching och djup massage för att stimulera kroppens energiflöden.
Thaimassage är en av fyra grenar i traditionell thailändsk medicin, som bygger på behandling av människors kropp, själ och ande. Övriga grenar är örter, kost och andlig övning.

Hälsomässiga effekter

Massagen behandlar de elektromagnetiska eller elektriska fält som omger, fyller och bringar kroppen till liv. De hälsomässiga effekterna med thaimassage är många. Den mest dominerande är att den sägs upprätthålla god hälsa. Därutöver kan den användas för att behandla ett brett spektrum av hälsoproblem.
Följande är några av effekterna av thaimassage: ger ökad flexibilitet och rörlighet, tar bort muskelsmärta och muskelryckningar, förbättrar kroppshållningen, lugnar nervsystemet och främjar en djup känsla av avslappning med en ökad energinivå, möjliggör avkoppling från djup emotionell stress, stimulerar blodcirkulationen och lymfdränage, stimulerar inre organ, lindrar trötthet, svullna armar och ben, ledvärk och huvudvärk.

Förberedelser vid Yoga massage

Man behöver förbereda sig minimalt inför en thaimassage. massagen utförs på golvet vilket göra att terapeuten kan använda sin kroppsvikt och utföra många rörelser som inte skulle vara möjliga på ett massagebord. Massagen är torr, det vill säga man använder inga oljor. Som en förberedelse kan dock terapeuten i vissa fall lägga på en örtkompress för att värma och lugna kropp. Normalt är man fullt påklädd, med löst sittande kläder.

30 min 400 kr
45 min 600 kr
60 min 780 kr
75 min 975 kr
90 min 1170 kr
120 min 1560 kr